سمنان میزبان نشست منطقه ای كویر نوردی شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، دبیرکل مجمع شهرهای جاده ابریشم گفت: سمنان یکی از مهمترین شهرها در مسیر جاده ابریشم است و قابلیت شناخته شدن در جامعه جهانی را دارد و این برند به پیشرفت های گردشگری این شهر بیشتر کمک میکند.احمدیان افزود: کنفرانس منطقه ای کویر نوردی با حضور دانشمندان مطرح کویرشناسی و با هدف معرفی قابلیت ها و جذابیت های کویرهای ایران به جهان برگزار می شود.سید محمد ناظم رضوی شهردار سمنان هم در نشست با دبیرکل مجمع شهرهای جاده ابریشم گفت: شهرداری سمنان آمادگی دارد تا مقدمات استفاده از فرصت کویر در بخش تبلیغات،جذب گردشگر،ایمن سازی و تهیه زیرساخت ها را فراهم کند . در این نشست مقرر شد ؛ نشست منطقه ای توسعه توریسم کویر در مسیر شهرهای جاده ابریشم و شهرهای واقع در حاشیه کویر مرکزی ایران با حضور شهرداران و روسای شورهای اسلامی آن شهر ها ، تا سه ماه آینده در سمنان برگزار شود. آسیب شناسی حضور گردشگران در کویر و راهکارهای ساماندهی تردد گردشگران و لذت بیشتر از این نعمت طبیعی از دیگر سرفصل های این نشست منطقه ای است.