محور پردیسان-كهك ۲۰ روز دیگر بازگشایی می شود
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به اجرای پروژه شهری در مسیر پردیسان به کهک و مناطق اطراف آن، گفت: شهرداری قم در ابتدای پل پردیسان – کهک دنبال احداث یک میدان بزرگ جهت اتصال بلوار آیت الله بروجردی به پردیسان است و تا ۲۰ روز آینده مسیر به سمت کهک باز می شود.

محور پردیسان-کهک ۲۰ روز دیگر بازگشایی می شود
به گزارش شهرنیوز، علیرضا قاری قرآن با اشاره به روند اجرایی فاز سوم بلوار آیت الله بروجردی، افزود: برای اتصال این بلوار به پردیسان ، ناگزیر باید از جاده پردیسان – کهک عبور می کردیم و با توجه به برخورد تقاطع ها، نیاز به احداث میدان بود که عملیات اجرایی آن از حدود دو هفته قبل آغاز شده و به زودی تکمیل خواهد شد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با توجه به آخرین وضعیت بلوار آیت الله بروجردی، گفت: عملیات زیرسازی، آسفالت و روشنایی این بلوار به صورت کامل انجام و بعد از ماه مبارک رمضان افتتاح خواهد شد.
قاری قرآن گفت: در دو ماه آینده بلوار آیت الله بروجردی بازگشایی خواهد شد، ولی شهروندان از ۲۰ روز آینده می توانند از مسیر پردیسان به سمت ورجان و سایر مناطق خوش آب و هوای آن منطقه عبور کنند.