حضور رییس شورای شهر احمدآباد مستوفی در نخستین مجمع سلامت استان تهران
پایگاه خبری روابط عمومی شهرداری ها -عبدالرضا قالبی، رییس شورای شهر احمدآباد مستوفی در نخستین مجمع سلامت استان تهران حضور یافت.

پایگاه خبری روابط عمومی شهرداری ها -

به گزارش روابط عمومی شهرداری احمدآباد مستوفی، این مجمع با حضور پرشمار پزشکان، متخصصین و مسئولین کشوری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد و در خصوص مسائل مهم حوزه سلامت و بهداشت کشور به بحث و تبادل نظر پرداخته شد.

بنابراین گزارش، سید حسن قاضی زاده هاشمی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، محمدحسین مقیمی، استاندار تهران، عباسعلی کریمی، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران و محمدرضا سلمانی، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان اسلامشهر از جمله مسئولین شرکت کننده در این مراسم بودند.

گفتنی است، رییس شورای شهر احمدآباد مستوفی در حاشیه این مجمع، در گفت و گو با مقامات حاضر در مراسم، به تشریح کمبودهای درمانی شهر و بخش احمدآباد مستوفی پرداخت و مشکلات فراوان شهروندان این منطقه به واسطه فقدان درمانگاه شبانه روزی را مورد اشاره قرار داد.