تقدیر معاون رئیس جمهور از سازمان شهرداری ها و دهیاری های كشور و وزارت كشور
شیراوند رئیس مرکز مطالعات شهری و روستائی سازمان شهرداري ها ودهياري هاي كشور خبر داد: تقدیر معاون رئیس جمهور از سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور و وزارت کشور

رئیس مرکز مطالعات شهری و روستایی سازمان شهرداري ها و دهياري هاي كشور گفت: از اقدامات سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور و وزارت کشور بعنوان دستگاه برتر و موثر در راستای ماموریت های ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، مهران شیراوند اظهار داشت: بدلیل اقدامات موثر انجام شده و تعاملات و هماهنگی های صورت گرفته وزارت کشور بعنوان یکی از  دستگاه های  برتر و موثر در بین 20 دستگاه عضو ستاد مذکور مورد تقدیر دكتر علي اصغر مونسان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری قرار گرفته است.

وی افزود: موفقیت مذکور پس از بررسی گزارش تهیه شده توسط مرکز مطالعات شهری و روستایی سازمان شهرداری ها و دهیاری‌های کشور مبنی بر تشریح اقدامات انجام شده توسط این سازمان و وزارت کشور، در راستای ماموریت های ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، حاصل شده است.